Genom att klicka på "Godkänn", ger du medgivande till att vi lagrar cookies på din enhet för att förbättra sidnavigering, analysera besöksstatistik och bistå vår marknadsföring. Vänligen se våra Användarvillkor & integritetspolicy för mer information.
Hoppa till innehåll
Enter
Hoppa till meny
Enter
Hoppa till sidfot
Enter

Får vi bli din nya webbyrå?

Nytt projekt

Vad händer sen?

Efter att du fyllt i vårt formulär går vi igenom din förfrågan och läser in oss på problemet. Som problemlösare i grunden vill vi gärna gå till botten med dina bekymmer för att lösa dem på bästa sätt. När vi bollat idéer återkopplar vi till dig via din angivna e-post inom ett dygn. I mailet får du bl.a. en bokningslänk där du enkelt kan hitta en tid som passar dig bäst för ett första videomöte. Videomötet sker på Google Meet och du får alla instruktioner och uppgifter i samband med bokningen.

Mötet är ganska kort och mestadels till för att få svar på följdfrågor som uppstått, ge dig svar på sådant du undrar om oss och vår process och kunna utvärdera om ett vidare samarbete är optimalt. Det är inte ovanligt att mötet är kortare än 30 minuter. Annars rekommenderar vi dig till någon annan i vårt nätverk som bättre kan lösa problemet.

Undrar du något mer? Ställ din fråga i chatten nere till höger!

Två härliga personer, en duo, framför en dator.

Vilka är vi?

Landsbygdens egna webbyrå

Vi grundade byrån med tanken att hjälpa landsbygden bli bättre representerad i en allt mer brusig värld. Att fokusera på signalen och det potentiella värdet en optimerad webbplats kan ge är en självklarhet för oss.

Vår nisch är företag som verkar på, bidrar till eller på annat vis möjliggör en levande landsbygd. Landsbygden ligger oss varmt om hjärtat och förtjänar sin egen webbyrå. Kontakta oss idag så kollar vi om vi kan hjälpa dig.