Genom att klicka på "Godkänn", ger du medgivande till att vi lagrar cookies på din enhet för att förbättra sidnavigering, analysera besöksstatistik och bistå vår marknadsföring. Vänligen se våra Användarvillkor & integritetspolicy för mer information.
Hoppa till innehåll
Enter
Hoppa till meny
Enter
Hoppa till sidfot
Enter

Vi sparar tid

Design, utveckling och förvaltning av Webflow

Skräddarsydda hemsidor snabbare, med Webflow. Det moderna sättet att bygga hemsidor från grunden.

Våra tjänster

Boka nu och kom igång inom 24h

Webbdesign i Webflow

Med Webflow sparar vi tid. Webflow ger oss alla möjligheter till skräddarsydd utveckling i ett visuellt gränssnitt. Ett sömlöst integrerat CMS får du på köpet, som även det kan anpassas efter dina behov. Med andra ord kan vi bygga helt unika, kraftfulla webbplatser på märkbart kortare tid och till en lägre kostnad än det hade kostat med ett klassiskt utvecklarteam. Kort sagt, bättre hemsida snabbare, med Webflow.

Mer detaljer

Optimerad för hastighet och kvalitet

Vi migrerar innehållet från din gamla webbplats till Webflow

All teknologi som förväntas av en modern hemsida; HTTPS↗, CDN↗, HTTP/2↗

Responsiv med flytande typografi, anpassar sig och fungerar bra på alla skärmstorlekar

On-page sökmotoroptimerad

Tillgänglig för alla – Följer WCAG 2.1↗

Öppet för ansökan

Förvaltning

från 990 kr/mån

Låt hemsidan nå sin fulla potential med vår förvaltning. Om du inte har tid eller lust att själv förvalta din nya hemsida hjälper vi dig gärna. Vi har stenkoll på alla bitar och kan enkelt assistera med justering av färg och form, innehållspublicering, löpande sökmotoroptimering och annat du helst slipper göra själv.

Mer detaljer

Löpande sökmotoroptimering (SEO) inkl. anpassning av befintligt innehåll

Publicering av nya undersidor

Prioriterad support – din förfrågan får högsta prio så fort den kommer in

Lägg till nya funktioner och integrationer

Innehållspublicering – du skapar, vi optimerar och publicerar

Onboarding av nya medlemmar i ditt team

Ansök enkelt på 1 minut

Begränsade platser. Du betalar inget i detta steg.

Så funkar det

Vår metod för bästa möjliga resultat.

Nytt projekt

Kom igång enkelt på 1 minut

Research

Innan vi sätter igång har vi ett samtal. Syftet med samtalet är att se om vi kan hjälpa dig. Vi lär känna din organisation bättre, undersöker vilka brister och problem du har med din nuvarande hemsida, tar reda på dina förväntningar och önskemål om den nya, vilka dina konkurrenter är och vilken målgrupp och typköpare du har eller önskar nå. Kanske du inte ens har en hemsida i dagsläget? Det spelar ingen roll! Vi är vana vid att börja från scratch. Du får också höra mer om vilka vi är och hur vi jobbar.

Offert och innehållsplan

Efter samtalet får du en offert att ta ställning till. Sedan samlar vi in ytterligare material och underlag och tar fram en innehållsplan. Denna innefattar en grov wireframe och sitemap (överblick) över vilka sidor som ska skapas och respektive sidas sektioner med innehåll. Nyckeln till en framgångsrik hemsida är ett bra innehåll.

Designskiss

Tillsammans med de insikter vi fått från upptäcksfasen och innehållsplanen har vi grunden till din nya hemsida. Nästa steg är en första designskiss som består av framsidan och 1-2 undersidor för att du ska få en bild av hur hemsidan kan se ut.

Utveckling

Vi översätter skissen till en fullt fungerande hemsida i Webflow, fyller på med ditt innehåll, lägger till interaktioner, animerar och ser till att allt sitter. Vi testar och optimerar hemsidan för hastighet, läsbarhet och tillgänglighet på en rad av de populäraste enheterna och webbläsarna.

Lansering

När du godkänt allt lanserar vi hemsidan på ett eget Webflow-konto så du alltid har full kontroll, med oss som inbjuden gäst för teknisk administration. Vi installerar analysverktyg såsom Google Analytics och ser till att ni kommer igång med Google Business Profile som är mycket viktigt för söktrafik från ditt närområde.

Uppstart

När hemsidan är lanserad lämnar vi inte er i sticket. Vi spelar in en videogenomgång specifikt för er hemsida som ni alltid kan återkomma till, där vi går igenom hur hemsidan fungerar, hur ni gör enkla ändringar själva och våra bästa tips och tricks för att optimera innehåll ni publicerar i framtiden.

Förvaltning

I köpet ingår också 2 veckors förvaltning. Detta gör vi för att övergången dels ska kännas så smidig som möjligt för er, med möjlighet att göra små justeringar, ställa hur mycket frågor ni vill och annat ni kan tänka er men också för att ge er ett smakprov på vår tjänst Förvaltning som vi tror ni kommer gilla. Så passa på, och testa på!

Läs mer om Webflow Förvaltning ->

Support

När 2 veckor passerat kan ni välja att antingen anlita oss för Förvaltning eller sköta sidan själva. Väljer ni att sköta sidan själva betalar ni inget mer till oss utan endast för ert webbhotell till Webflow och vår allmänna support finns tillgänglig kostnadsfritt här på vår webbplats i chatten nere till höger.

Tecknar ni vår förvaltning får ni prioriterad support där även ändringar ingår i priset och mycket mer, läs mer här: Webflow Förvaltning ->

Vanliga frågor

Här får du svar på våra vanligaste frågor.

Vad kostar en hemsida?

Ett prisexempel på vad en bra hemsida kostar är cirka 15-25 000 kr beroende på omfattning och funktionalitet. En enklare sida kan t.o.m. kosta mindre än intervallet medans ett övre tak i princip inte finns. Är du ute efter en standardhemsida med det vanligaste innehållet utan någon speicialfunktionalitet ska inte hemsidan behöva kosta dig en förmögenhet.

Det är värt att ha med sig att en hemsida är en investering och med oss får du verkligen vad du betalar för. Det andra endast erbjuder som kostsamma tillägg, ingår i våra priser. Vi tål att jämföras!

Efter ett första samtal med oss får du en offert att ta ställning till när vi vet mer om din situation och dina planer. Vi tillämpar en fastprismodell så du alltid vet vad hemsidan kommer kosta innan vi sätter igång. Du slipper oroa dig för dyr timfakturering och kan lätt budgetera för investeringen.

En bra hemsida fungerar som ett nav i din marknadsföring och kan generera kunder dygnet runt, även när du sover. Ställ dig själv frågan: Vad är livstidsvärdet av en ny kund?

Vad är leveranstiden på en hemsida?

En normal hemsida är oftast klar inom 2-3 veckor. Ibland går det ännu fortare. Mer komplexa projekt såsom avancerade webbplatser med mycket specialfunktionalitet tar längre tid.

Du får alltid ett leveransdatum innan uppstart, vad nästa steg är under tiden och beräknad tidsåtgång per delmoment.

En förutsättning att de datum vi meddelar kan följas är till en viss del beroende på din möjlighet att återkoppla inom rimliga tidsramar. Avsätt gärna lite extra tid i kalendern för att få en så snabb och smidig lansering som möjligt under de veckorna vi samarbetar.

Är Webflow ett bra alternativ till Wordpress?

Ja! Till att börja med är Wordpress ett alldeles för invecklat system för de flesta ändamål. Redan i sin grundform utan plugins använder Wordpress mängder med kod, databaser och processer för att ens visa din sida. De flesta Wordpress-installationer används dock med flertalet plugins, som kan innebära dels en säkerhetsrisk om de inte uppdateras skyndsamt och aktivt av dess utvecklare eller av dig som användare. Plugins drar dessutom ned prestandan av din hemsida.

För att åstadkomma en någorlunda trevlig funktionalitet krävs också plugins, såvida du inte själv är webbutvecklare. Där tillkommer mer säkerhetsrisk och prestandabortfall. Efter hand krävs det att du installerar ett eller flera plugins för att optimera webbplatsen eftersom plugins gjort din hemsida långsam, den onda cirkeln är då igång. Lägg där till att de teman och sidbyggare som ofta används även de kräver sina uppdateringar av dig som användare för att inte riskera eventuella intrång.

Med Webflow får du full frihet gällande utformning och design, helt utan plugins och teman. Skräddarsytt, optimerat och framförallt säkert. Webflow har inbyggd hög säkerhet enligt industristandarderna ISO 27001 och CIS (Critical Security Controls), helt automatiskt.

Vi har skrivit en utförlig artikel där vi jämför de båda plattformarna om du vill läsa mer: WordPress eller Webflow, vad är bäst 2023 →

Hur funkar Webflow CMS?

Det hela är mycket enkelt. Webflow Editor gör det möjligt att ändra innehåll rakt på sidan, lägga till och ta bort artiklar, inlägg och dylikt. Du kan justera länkar och bilder också. Allt utan att gå in i Designer, så du är alltid i en säker miljö utan risk att rubba något tekniskt. Vi har skapat en enkel och tydlig manual: Webflow Manual -> (kommer snart)

Jag behöver hjälp med min Webflow-sida, vart vänder jag mig?

Vi finns tillgängliga i supportchatten nere till höger. Vi svarar gärna på frågor och är ruskigt snabba. Kunder som tecknat Förvaltning har prioriterad support och får då även support via e-post om man så önskar.

Hur fungerar Webflow-förvaltning?

Information kommer snart. Kontakta oss gärna i chatten så länge.

Kan jag flytta min hemsida från Webflow till ett annat webbhotell?

Ja, det går. Webflow erbjuder export av all kod och innehåll. Däremot följer inte CMS- eller formulärfunktionalitet med i exporten då de körs på Webflows servrar. Du behöver alltså anlita en webbutvecklare att bygga eller implementera ett annat CMS-system och aktivera dina formulär om du vill flytta. Är det en statisk sida ska det däremot inte vara några hinder för en smidig flytt. Vi hjälper er gärna.

Behöver du hjälp att utvärdera värdet av en flytt? Tänk på att likvärdig hosting inte alltid är billigare. Däremot finns det gratisalternativ för riktigt små, statiska sidor. Kontakta oss om du funderar på att flytta så hjälper vi dig gärna!

Hur betalar jag för en hemsida?

All betalning sker mot faktura.

Standardupplägget är 50% före uppstart, 50% efter lansering. Ett upplägg som många tycker om för att kunna dela upp betalningen. Vi erbjuder även 100% betalning före uppstart till 10% rabatt.

Förvaltning betalas i förskott enligt följande alternativ: månadsvis till fullpris, kvartalsvis med 10% rabatt eller årsvis med 25% rabatt.

Vilka är era kontorstider?

Eftersom att vi arbetar asynkront har vi inga fasta kontorstider utan våra designers arbetar när det passar personen bäst, med förbehåll för planerade leveransdatum, helger och helgdagar. Detta betyder att du ibland kan få leverans mitt i natten eller mitt på dagen, men inte på en lördag, söndag eller svensk helgdag. Vi har som avsikt att hellre leverera våra produktioner i förtid än försenat så leveranstiden som angivits ska kännas pålitlig.

Supporten har alltid öppet och vi återkommer inom max 24 timmar.

Vi är inte landsbygdsbaserade, kan vi ändå anlita er?

Ja! Genom att anlita oss, som är baserade på landet, gynnar ni indirekt en levande landsbygd. Våra löner går till butiker, nöjen, evenemang, service och annat i vår omgivning. Dessutom donerar vi 5% av vårt överskott till hyperlokala välgörenhetsengagemang.

Har du en fråga som du inte fick svar på ovan? Kontakta oss gärna i chatten nere till höger!

Två härliga personer, en duo, framför en dator.

Vilka är vi?

Landsbygdens egna webbyrå

Vi grundade byrån med tanken att hjälpa landsbygden bli bättre representerad i en allt mer brusig värld. Att fokusera på signalen och det potentiella värdet en optimerad webbplats kan ge är en självklarhet för oss.

Vår nisch är företag som verkar på, bidrar till eller på annat vis möjliggör en levande landsbygd. Landsbygden ligger oss varmt om hjärtat och förtjänar sin egen webbyrå. Kontakta oss idag så kollar vi om vi kan hjälpa dig.