Genom att klicka på "Godkänn", ger du medgivande till att vi lagrar cookies på din enhet för att förbättra sidnavigering, analysera besöksstatistik och bistå vår marknadsföring. Vänligen se våra Användarvillkor & integritetspolicy för mer information.
Hoppa till innehåll
Enter
Hoppa till meny
Enter
Hoppa till sidfot
Enter

Anlita en lokal webbdesigner på Öland!

Behöver du en ny hemsida på Öland?

Vi hjälper dig snabbt med en skräddarsydd hemsida. Gå live på bara några veckor.

Boka nu och kom igång inom 24h

Unik hemsida till fastpris

Vi designar och bygger en modern och kraftfull webbplats till dig på märkbart kortare tid och till en lägre kostnad än det hade kostat med ett klassiskt utvecklarteam. Inga timarvoden eller komplicerade prislistor. Du får ett fast pris, anpassat efter ditt projekt. Grundläggande hemsida – lägre pris, avancerad hemsida – högre pris. Enkelt!

Med Webflow CMS snurrandes i bakgrunden får du en unik hemsida anpassad efter dina behov som är lätt för dig att lägga till och ändra innehåll på. Sidan bara fungerar och du kan fokusera på verksamheten istället för att uppdatera plugins, oroa dig för intrång och bråka med Wordpress. Läs gärna vår undersökning om huruvida Webflow är bättre än Wordpress →

Vad gör oss bättre?

Till att börja med är vi ingen traditionell, långsam och dyr webbyrå. Vi jobbar snabbt och effektivt, utan fördyrande processer och omvägar som inte gagnar dig som beställare.

En fördel vi ofta hör är att vi är baserade på Öland. Genom att bo och verka i samma område som dig, förstår vi din situation och dina förutsättningar bättre än byrån i storstan. Vi bidrar till en levande landsbygd!

Tekniska detaljer om en hemsida från oss

Optimerad för hastighet och kvalitet

Vi migrerar innehållet från din gamla webbplats till Webflow, oavsett plattform eller system

All teknologi som förväntas av en modern hemsida; HTTPS↗, CDN↗, HTTP/2↗

Responsiv med flytande typografi, anpassar sig och fungerar bra på alla skärmstorlekar

On-page sökmotoroptimerad enligt de senaste rönen och reglerna från Google

Tillgänglig för alla – Följer WCAG 2.1↗

Två härliga personer, en duo, framför en dator.

Vilka är vi?

Landsbygdens egna webbyrå

Vi grundade byrån med tanken att hjälpa landsbygden bli bättre representerad i en allt mer brusig värld. Att fokusera på signalen och det potentiella värdet en optimerad webbplats kan ge är en självklarhet för oss.

Vår nisch är företag som verkar på, bidrar till eller på annat vis möjliggör en levande landsbygd. Landsbygden ligger oss varmt om hjärtat och förtjänar sin egen webbyrå. Kontakta oss idag så kollar vi om vi kan hjälpa dig.